Vores Sortiment

I Vin- & delikatessehuset finder du et varierende og spændende udvalg af produkter til hyggelige stunder. Man kan med en vis retfærdighed kalde butikken for en blandet landhandel, og det er vi faktisk ret stolte af.

Det gør Vin- & delikatessehuset til den idéelle butik til at finde en gave til en man kender eller sig selv.


Gavekurve

Mange vinbutikker har sat en reol op med et stort udvalg færdigpakkede gavekurve, som med tiden kommer til at se lidt slidte ud.

Det bryder vi os ikke om.

En gave skal gives med hjertet. Derfor skal gaven da også have et strejf af personlighed. Det kan kun kunden levere. Derfor laver vi helst alle kurve og gaver efter den enkelte kundes ønsker og tanker.

Så bliver det da ikke bedre.


Vine

I Vin- & delikatessehuset har vi et spændende udvalg af vine fra Italien, Spanien, Frankrig, Portugal, Australien, Portugal, Sydafrika, USA og Tyskland.

Vores fokus er på vine fra mindre vinbrug i disse lande. Så ved vi at vinene er lavet med sjæl og passion.


Spiritus

Vin- & delikatessehuset har et flot udvalg af whisky, rom, gin, cognac samt et voksende sortiment af kryddersnapse og bitter.

Vi foretrækker at finde mærker som ikke nødvendigvis er mainstreame. Derfor kan vi tilbyde rigtig gode produkter til fornuftige priser.


Specialøl

Vin- & delikatessehuset har et mindre men altid spændende udvalg af danske og udenlandske specialøl. Der altid varierer i udvalget.

Med ca. 1.800 nye danske øl på markedet hvert år, har vi naturlig nok fået større fokus på danske mikrobryggerier, gerne lokale. Men belgiske og tyske øl har aldrig fejlet noget. Så dem finder vi også plads til.

Der er noget for både ølentusiasten og alle andre som kan lide godt og velbrygget øl.


Delikatesser

Vi synes der findes utroligt mange fantastiske produkter fra danske producenter, som arbejder benhårdt for at løfte niveauet i de danske køkkener.

Derfor vinder produkter fra bla. Hr Skov, Mill & Mortar og snart Georges’ Spoon by Nicolas Vahé mere og mere plads på hylderne i Vin- & delikatessehuset.


Kaffe & The

Efterhånden er Vin- & delikatessehuset blevet holstebrogensernes foretrukne te- og kaffe butik.

Med et udvalg af ca. 120 forskellige teer og 20-30 forskellige kaffer, kan vi imødekomme de fleste ønsker.


Chokolade & Konfekture

At synde er sjovt…

Det synes vi også i Vin- & delikatessehuset. Vi forhandler konfekture af den bedste kvalitet på markedet.

Vores sortiment omfatter bla. Summerbird, Wally and Whiz, Lakridseriet, Kjaramelfabriken, Karamelkompagniet og Almuegårdens bolsjer.


Piber & Tobak

Piber og pibetobak samt håndrullede cigarer er et af de seneste ting, Vin- & delikatessehuset er begyndt af have.

Vi kan med stolthed tilbyde håndblandet tobak fra My Own Blend og et fint sortiment af Stanwell piber.

Da det er meget nyt for os endnu, er vi meget lyttende til kundernes input og ønsker. Så kom ind i butikken og vær med til at forme vores sortiment.


Køkkengrej

Køkkengrej der holder hele livet…

Vi har gennem de sidste snart fem år forhandlet køkkengrej fra franske DeBuyer.

Kerneprodukterne er de solide kvalitets  stålpander i serien “Mineral B”, som flere og flere har fået øjene op for. Men DeBuyer har mange spændnde redskaber. Så kom ind i Vin- & delikatessehuset og få en god rådgivning.